Bliv Forhandler

Hvem kan blive forhandler?

Som forhandler af Surrow smedejernsskilte skal man udbyde eller formidle skilte til salg og have et CVRnummer. De fleste af vores forhandlere er skiltevirksomheder, som ikke selv har smedeværksted, og derfor har brug for et fysisk skilt til at lægge de logoer på, som de producerer. Mange skilteteknikere, grafikere, reklamebureauer m.fl. bruger også vores skilte.

Hvordan bliver man forhandler?

For at blive godkendt som forhandler skal man blot udfylde ansøgningsblanketten, som findes her og tryk SEND. Vær opmærksom på, at godkendelsen kan tage lidt tid, fordi vi foretager en individuel vurdering af hver enkelt ansøger for at sikre, at kun egentlige engroskunder kan tilgå vores B2B butik.

Hvis man står med en konkret opgave og skal bruge en pris hurtigt, så ring os op på 86 49 59 21 eller mail til surrow@surrow.dk med forespørgslen. For at undgå at komme under unødigt pres anbefaler vi, at potentielle forhandlere lader sig registrere som forhandlere hurtigst muligt.

Hvorfor skal man forhandle Surrow smedejernsskilte?

Først og fremmest skal man være forhandler af Surrow smedejernsskilte for at kunne tilbyde kunderne de smukke, danske kvalitetsskilte på konkurrencedygtige vilkår via vores forhandlerrabat. Desuden følger en række fordele automatisk med det at være forhandler af Surrow Skilte. Endelig kan der opnås ekstra fordele ved større samhandel. Når en virksomhed har opnået forhandlerstatus, sender vi mere information om fordelene. Der stilles ikke krav om mindsteomsætning eller minimumskvantum, og der er ingen form for binding.

Hvis produktet ikke findes i B2B butikken

Det forekommer, at et produkt fra vores direkte netbutik ikke findes i B2B butikken. Der kan være flere årsager:

– Vi er kun forhandler af produktet, og du vil kunne købe det billigere andetsteds
– Produktet fremstilles som en service uden væsentlig fortjeneste
– Produktet har ikke været efterspurgt som engrosvare

Endelig kan der jo være tale om en fejl, så kontakt os endelig, hvis problemet opstår.

Hvad er Surrow Skiltes rolle på markedet?

Indtil videre har vi stadig direkte salg via butikken her på www.surrow.dk, men forhandleren vil kunne matche vores priser og betingelser.
Vi har indstillet al messeaktivitet, mens forhandlerkonceptet afprøves.
Vi annoncerer i diverse branchemagasiner.