Kompetencer

Skilte

Surrow er specialister i fremstilling af kvalitetsskilte i smedejern. Gennem mere end 20 år har vi opbygget en særlig ekspertise og et kæmpestort udvalg på området. Med fokus på kvalitet og bæredygtighed i alle processer sikrer vi et eksklusivt, vejrbestandigt og stort set uopslideligt slutprodukt.

Alle produkter er tilvirket på vores værksted i Assentoft. Råvarer indkøbes lokalt, ligesom efterbehandling sker hos lokale leverandører, så vi kan stå inde for, at hele fremstillingsprocessen omkring et skilt lever op til de strenge danske miljøkrav.

Efterbehandlingen af et skilt vil typisk være en varmgalvanisering, der efterfølgende er pulverlakeret. Nyeste skud på stammen af efterbehandlinger går dog i en helt anden retning, nemlig en naturfinish, der er skabt af det danske klima og efterfølgende forseglet.

Standardprogrammet af smedejernsskilte strækker sig blandt andet over udhængsskilte, gadeskilte, vægskilte, nedstøbningsskilte, bagerskilte, økologiskilte og facadebogstaver.

Til mange af skiltene fås blikfangstilbehør som blomsterkasser, fakler og flag, der monteres uden brug af værktøj. Desuden finder man menuskilte og udhængsskabe i kataloget.

Skiltene kan købes i vores netbutik eller bestilles pr. mail eller på telefon 86 49 59 21. Vær opmærksom på, at der ikke skal betales ved bestilling. Først når varerne er monteret, pakket og klar til afsendelse mailer vi faktura med betalingsinstruktioner. Ordren afsendes med GLS eller Danske Fragtmænd straks, når vi har modtaget jeres indbetaling.

Det første Surrow-skilt blev designet for over 20 år siden på anmodning fra en kunde, der var godt træt af at se på den danske skilteskov. ”Kan I ikke prøve at lave noget pænt?” lød udfordringen. Det prøvede vi. Prototypen kom med på messe. Og solgte! Det selvsamme skilt er den dag i dag vores mest solgte. Så vi ramte plet i første forsøg. Prototypen opbevarer vi stadig. Den bliver fundet frem ved særlige lejligheder og fungerer upåklageligt.

Er du den lykkelige ejer af et originalt Surrow skilt, der er anskaffet efter 2008, vil du sikkert kunne finde en Surrow label påklæbet. Det skyldes, at varierende kopiforsøg efter vores mening faldt noget uheldigt ud, både hvad angår design og kvalitet. Derfor indførte vi i 2008 Surrow mærkningen, som er din garanti for, at du står med et originalt kvalitetsprodukt fra Surrow’s værksted.

Du kan faktisk godt eje et ægte Surrow skilt uden mærkning. Enten er det købt før 2008 eller anskaffet gennem et skiltefirma, som vi har leveret til. Vi hjælper mange skiltefirmaer og reklamebureauer, som er eksperter på deres felt, men ikke selv har smedeværksted. Vi undlader at mærke disse skilte, da skiltefirmaerne ikke nødvendigvis ønsker at oplyse om deres underleverandører.

Specialopgaver

Surrow hjælper mange virksomheder med at realisere den gode idé. Hos Surrow løser vi alle former for specialopgaver i vores smedje, snedkeri og lakrum. Vi hjælper gerne med designs og funktioner, så du er garanteret et funktionelt slutprodukt. Herefter sætter vi produktionen i gang og holder dig løbende orienteret om projektet.

På videoen får du et indblik i, hvordan vi løste en specialopgave for Markussen’s Indretning. Markussen’s Indretning havde brug for en butiksstige på specialmål til indretning af en skoforretning. Videoen tager dig igennem produktionen i værkstedet, hvor smeden håndlaver stigen.

Vi forsøger at holde den kortest mulige vej fra idé til færdigt produkt. Om vi starter ud fra en målfast tegning, en samtale eller nogle kridtstreger på værkstedsgulvet er ikke afgørende i første omgang. Vi skal bare have opgaven ”ind under huden”.

Det er vigtigt, at vi lytter, forstår og sætter os ind i kundens forventninger. Lige så vigtigt er det, at kunden er afklaret omkring budgettet for specialopgaven, så vi kan tilpasse detaljerne herefter, når løsningen skal udarbejdes.

Når opgaven defineret og økonomien aftalt, kan arbejdet påbegyndes. Undervejs holder vi tæt kontakt til kunden. F.eks. kan det være nødvendigt med prøvemateriale eller en face time godkendelse for at komme videre. Produktionen sker ofte under et vist tidspres med en deadline, der skal overholdes, men ved fælles hjælp lykkes tingene alligevel i den sidste ende.

Det er en udfordring, hver gang man skal lave et produkt for første gang. Og det skal man hver gang, når det drejer sig om en specialopgave. Der kan nemt opstå problemer eller dilemmaer, man ikke har kunnet forudse, så man må stoppe op og tænke i nye baner. Det er her, man for alvor mærker intensiteten og fornøjelsen ved at arbejde sammen med spændende og kreative kunder i en positiv proces omkring at nå i mål sammen.

Det kan være svært at forklare, hvad en specialopgave for os kunne være. Lad os hellere komme med nogle eksempler på opgaver, vi har løst: Holder til en speedbåd, der skal stå på højkant på en messestand. Stort nedstøbningsskilt, der nemt skal kunne tages ind om natten. Akustikhus til en skole. Acrylportaler til en messe. Pergola til en slotshave. Mezzanine til et showroom. Bæringer til filtre i gulvudsugning. Espalier til tagterrasse. Kæmpe blomsterkasse formet som kronprinsparrets fælles monogram. Lakering af designklassikere. Og meget, meget andet.

Du kan se flere af vores projekter og specialopgaver herunder. Har du spørgsmål til vores projekter, eller har du selv en specialopgave, som skal produceres eller løses, så kontakt os endelig.

Eksempler

CMA-Byg

surrow, specialopgaver, smedejern, montering, skilte,

For CMA-Byg akustikhuse til skoler

B10 Marketing

surrow, specialopgaver, rullestativ, smedejern

For B10 Marketing rullestativ til Fibertex messestand i Geneve

MKW Design

surrow, specialopgaver, montering, smedejern, skilte

For MKW Design lakering af Børge Mogensen J39 folkestolen

Brødsnedkeren

surrow, skilte, smedejern, specialopgaver, montering,

For Brødsnedkeren halvtagsgalge, kringlesøjle og gadeskilt nr. 2300

CANblau

For CANblau udhængsskilte til tapasrestauranter i Aarhus og Aalborg

Plantorama

surrow, specialopgaver, smedejern, montering, kvalitet, skilte

For Plantorama monogram-blomsterkasser til Aarhus’ fejring af kronprinsparrets bryllup

Montage

Mange virksomheder oplever travlhed i disse tider. Måske er der brug for en ekstra hånd, når et projekt eller en ordre skal monteres. Er der ikke helt basis for ansættelser, eller der findes ikke folk at ansætte, træder vi til.

Vi har mulighed for at udføre montering af emner på vores værksted eller i jeres virksomhed. Det kan f.eks. være koordinering og slutmontering af et stort parti designerstole til en specifik eksportordre, som vi er i gang med på videoen her. Så snart alle dele er i hus, kan virksomheden koncentrere sig om næste projekt, alt imens vi sørger for, at ordren bliver færdiggjort og pakket, så den står klar til afsendelse.

Vi råder over 430 m2 værkstedskapacitet, så i de fleste tilfælde det kan aftales, at delene til en ordre samt emballagen leveres hos os, ligesom den færdigpakkede ordre kan afhentes af speditøren på vores adresse. Vi kan også udføre arbejdet i jeres værksted.

Skal den færdige ordre monteres hos jeres kunde, hjælper vi gerne til. Vi har stor erfaring med montage af inventar og møbler i erhvervsvirksomheder, skoler og institutioner. Vi afklarer alle tvivlsspørgsmål med jer og træffer beslutninger ud fra den kompetence, I vælger, vi skal agere inden for. Og ja, vi fjerner den tomme emballage bagefter!

Vi leverer også hjælp til produktion eller forefaldende opgaver på freelance basis. Vi har erfaring inden for møbelsnedkeri, VVS-arbejde, sprøjtelakering, rengøring og kørsel. Og vi er kendt for at være særdeles lærenemme, hvis ikke din opgave skulle falde inden for disse kategorier.

Uanset om vi arbejder med montage eller free lance, sætter vi en ære i at løse opgaven hurtigt og grundigt. Vi anbefaler at booke i god tid, da der er stor efterspørgsel efter vores ydelser. Rent praktisk sker afregning på timebasis, og vi fakturerer ugentligt.