Kompetencer

Klassiske skilte

En virksomhed har brug for et skilt, og vores klassiske skilte sikrer alle muligheden for at købe et godt skilt til en god pris. Den kategori, som i vores termer hedder ”klassiske skilte” omfatter de skiltemodeller, som sælges i størst antal. Altså primært udhængsskilte og gadeskilte, som er et must for langt de fleste virksomheder, der beskæftiger sig med handel, håndværk og servicefag eller på anden måde henvender sig til omverdenen.

Designmæssigt spænder udvalget helt fra de enkle og stilrene skilte til rigt dekorerede og mere sydeuropæisk inspirerede skilte. Til bageren er der endda udhængsskilte med guldkringler. Der er med andre ord noget for enhver smag og noget, der passer til enhver bygningsstil. 

I vores netbutik vises udhængsskiltene uden tekst/logo, fordi dette ikke er medregnet i prisen. Mange har selv mulighed for at klare den del, men ellers hjælper vi gerne med montering af tekst og/eller logo på jeres skilte, naturligvis mod tillæg i prisen. Så er de nye skilte er klar til at tage i brug straks ved modtagelsen.

Priserne kan måske indikere, at der er gået på kompromis med kvaliteten, men sådan forholder det sig slet ikke. Skiltene er af god, udendørs kvalitet og præsentabelt design. Alle udhængsskilte er designet, produceret og efterbehandlet i Danmark, mens de klassiske gadeskilte kan være udenlandsk fremstillede. De lave priser skyldes alene, at der kan fremstilles mange skilte ad gangen.

Oftest vil vores klassiske skilte være lagervarer, som kan leveres hurtigt. De findes i vores netbutik under ”Lavprisskilte”. Venligst vær opmærksom på vores betalingsform, idet man ikke betaler ved bestilling, men først når varen er klar til afsendelse. I vil da modtage en faktura med betalingsinstruktioner pr. mail. For udhængsskiltene gælder, at jeres lokale skilteleverandør kan skaffe dem hjem, hvis I foretrækker at handle lokalt. 

Vi skal gøre opmærksom på, at vi fraråder at stille løse skilte ud ved høje vindstyrker og henviser i øvrigt til vores handelsbetingelser.

Eksklusive skilte

Vores eksklusive smedejernsskilte henvender sig primært til foretagender, som lægger stor vægt på kvalitet i deres udtryk, helt ned til gadeniveau – bogstaveligt talt. Når skiltene ligger lidt i den dyre ende, så skyldes det en kombination af de bedste råvarer, de bedste efterbehandlinger og en omhyggelig fremstillingsmetode, hvor der er tid til at gøre sig umage med de mange processer i den del af fremstillingen, som stadig udføres som håndværk.

Til gengæld må man gerne forvente, at det eksklusive skilt har lang – ofte meget lang – levetid. På den måde ender smedejernsskiltet ofte med at være billigere pr. dag i sin levetid end et lavprisskilt. Der kan være tilbehør, som skal skiftes med mellemrum, f.eks. gadeskiltets plastforsider, hvor materialet med tiden gulner og mørner, og magneterne bliver slappe. 

Surrow Skiltes sortiment af eksklusive smedejernsskilte omfatter gadeskilte, udhængsskilte, vægskilte og nedstøbningsskilte, så der er noget til ethvert formål og enhver placering. Mange af vores smedejernsskilte er rigt dekorerede, men smedejern betyder ikke nødvendigvis snørkler og krummelurer, så skiltene fås også fuldstændig enkle og stilrene uden nogen form for dekoration – men altså i den usædvanligt høje kvalitet.

Til de fleste modeller af gadeskilte og vægskilte fås blikfangs-tilbehør som blomsterkasser, fakler og flag. Liv og farver gør en verden til forskel, og det er naturligt mod disse, at blikket først rettes. Alt tilbehør kan købes separat. Det monteres nemt og hurtigt uden brug af værktøj, så det er nemt at ”bygge sit skilt om” efter årstid, lejlighed og humør. 

De eksklusive smedejernsskilte fremstilles og efterbehandles i Danmark. Det betyder, at der ikke er involveret unødig transport over store afstande, og mindst lige så vigtigt, at de højt specialiserede virksomheder, der foretager de forskellige efterbehandlinger som galvanisering og pulverlakering, er underlagt danske miljøkrav og regler for kontrol og bortskaffelse af affaldsprodukter. 

For den eksklusive facade se også vores lysskilte og facadebogstaver. 

Specialskilte

En af de ting, der gør vores hverdag ekstra varieret er de mange specialopgaver, som vores værksted bliver udfordret med. Forespørgslen kan komme på mange måder. Et opkald, en tegning, en håndskitse, en beskrivelse, et par kridtstreger på værkstedsgulvet eller den klassiske kuglepenstegning på servietten. Vi skal bare have opgaven ”ind under huden”. 

Vi forsøger at holde den kortest mulige vej fra idé til færdigt produkt, og det er vigtigt, at vi lytter, forstår og sætter os ind i kundens forventninger. Lige så vigtigt er det, at kunden er afklaret omkring budgettet for specialopgaven, så vi kan tilpasse detaljerne herefter, når planen for projektet skal udarbejdes. Ud fra alle disse parametre foretager vi udregninger til brug ved overslag eller tilbudsgivning.

Når opgaven er godkendt og defineret og økonomien aftalt, kan arbejdet påbegyndes. Det er en udfordring, hver gang man skal lave et produkt for første gang. Og det skal man hver gang, når det drejer sig om en specialopgave. Undervejs i processen kan der nemt opstå problemer eller dilemmaer, vi ikke har kunnet forudse. Så må vi stoppe op og tænke i nye baner. Det hele sker i tæt dialog med kunden, hvor foto, videoopkald eller fysiske prøver ofte danner grundlag for den godkendelse, som skal bringe projektet videre.

Vi oplever tit, at en specialopgave er bundet op på en deadline. Da det kan være svært helt at forudsige tidsforbruget og ikke mindst leveringstiden hos eksterne samarbejdspartnere, f.eks. efterbehandlinger, kan processen godt blive ret intens til sidst, men ved hjælp af samarbejdets kunst kan næsten alting jo lade sig gøre, og det føles altid rart, når vi klapper fragtbilen på bagsmækken og sender endnu en specialopgave afsted inden for tidsfristen. 

Så står du og mangler et skilt, der ikke findes, kontakt os da endelig for en snak om jeres nye skiltning!